Udarbejdelse af sundhedspolitik og stresspolitik

Stress i virksomheden afhjælpes ikke udelukkende med information om stress eller, ”du kan ringe til / der er en der kontakter dig”. Viden og links kan have en beroligende effekt, men også en risiko for falsk tryghed.
Et vigtigt værktøj til effektiv håndtering af stress er, at virksomheden har en fornuftig og funktionel stresspolitik. En stresspolitik omhandler konkrete henvisninger og giver såvel ledelse som medarbejderes sikkerhed for, at alle ved hvordan de skal forholde sig og at der hurtigt kan igangsættes en relevant og effektiv håndtering af situation og behandling. Dets bedre en politik virker, dets hurtigere vil den som oplever stresssymptomerne fortælle om det, dets hurtigere afværges en potentiel omkostning fuld situation.
Det handler ikke alene om håndtering af den stressede medarbejdere. Men også om det mulige samarbejde, om arbejdsmiljø og opnåelse af den åbne dialog.
Også i det helt tidlige forløb bør politikken sikre, at den rigtige hjælp er indenfor rækkevidde. Hjælpen bør være beskrevet i virksomhedens stresspolitik og skal kunne sættes i gang øjeblikkeligt.

Huset aagaard tilbyder at udarbejde en sikker og tilpasset stresspolitik.

Pris: Efter aftale