Corporate Mindfulness

Huset Aagaard tilbyder rådgivning til private og offentlige virksomheder, institutioner og foreninger m.m.
Hos Huset Aagaard ønsker vi at være en medspiller i kampen for at mindske arbejdsfraværet – kampen for at undgå stresse og følgesygdomme – kampen for en større livskvalitet til det enkelte individ – kampen for en større arbejdsglæde.

Dette vil vi gerne være med til, fordi vi er af den overbevisning at netop denne kamp vil give flest mulige fordele for alle – Fordele for individet der ikke vil rende rundt med stress og få diverse fysiske og psykiske følgesygdommer. Individet vil opleve større social- og livskvalitet – kort sagt individet vil opnå et berde liv med mere indhold og balance. der vil være åbenlyse fordele for virksomhederne og organisationerne fordi de vil være med til at skabe et sundere arbejdsmiljø og vil opleve at få raske, livssprudlende ansatte med en arbejdsglæde der smitter af på resultatet når årsopgørelsen ligger på bordet.

Vi tilbyder faste aftaler over længere tid men påtager os også akutte opgaver når dette er nødvendigt.

Huset Aagaard tilbyder Corporate Mindfulness over hele landet.
Bemærk at du som virksomhed, der tegner en aftale med Huset Aagaard, også er med til at give dine ansatte og deres familier en god rabatordning på de ydelser som Huset Aagaard tilbyder.
Kontakt Huset Aagaard for en uforpligtende samtale.

At the end og the day, if you’re wasting your time by not investing in your self, you’re going to waste away – and that would be the greastest waste of all.

– Richie Norton