RUTHS HOTEL

Huset aagaard tilbyder Mindfulness på Ruths Hotel i naturskønne omgivelser.

I en verden med store krav og højt tempo efterspørger flere og flere redskaber, der kan understøtte modtræk til et stressende liv. huset aagaard tilbyder mindfulness retreats og foredrag på skønne Ruths Hotel, der skaber tid og plads til stilhed, fordybelse og indre ro.

Vi tilbyder foredrag; En-dags-event samt 2, 3 eller 5 dages mindfulness retreat til alle, der gerne vil ned i gear og samtidig opleve Vesterhavet.

Vi samarbejder med Ruths Hotel, fordi de kan tilbyde vores mindfulness-gæster fantastiske rammer. Komforten er tip top både hvad angår overnatning og forplejning. Hertil kommer, at Ruths Hotel tilbyder wellness i en afslappet atmosfære og kun ligger 100 meter fra Vesterhavet. Vi har dermed mulighed for at tilbyde vores mindfulness-gæster en hel særlig naturoplevelse uanset om de vælger retreats, foredrag eller En-dags-events.

MBSR
Alle vores tilbud på Ruths Hotel bygger på Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR). Det er en evidensbaseret metode, der kan anvendes af alle mennesker til at styrke den mentale sundhed.

Huset aagaard tilbyder MBSR – 8 ugers kurser løbende i Hjørring, Ballerup og Odense, men kommer gerne ud på den enkelte arbejdsplads og gennemfører et kursus for lederne og/eller medarbejderne.

Billeder fra: www.ruths-hotel.dk

AKTUELLE TILMELDINGER