Huset aagaard er et konsulenthus med hovedkontor i Nordjylland, med aktiviteter rundt om i landet. Gennem evidensbaserede værktøjer vil vi styrke den mentale sundhed og fremme Mindfulness og Corporate Mindfulness for den enkelte, i organisationer og i samfundet.

Virksomheder og organisationer
Vores opgave er at skabe resultater for virksomheder og organisationer, ved at tilbyde værktøjer gennem mindfulness træning til effektiv håndtering af stress, angst og depression. I samspil med de ansatte og ledelsen forener vi mindfulness og arbejdsliv. Sammen skaber vi større fokus, større overblik og bedre kommunikation. Vores indsats er målbar hos medarbejderne og i den enkelte virksomhed, fordi indsatsen både kan reducere sygefraværet og være med til at effektivisere virksomhedens produktion og styrke medarbejderens koncentration, hvilket kan aflæses positivt på virksomhedens bundlinje.

Kommuner
Vores opgave er at skabe resultater i kommunerne, som kan måles hos de enkelte kommuner, i forhold til beskæftigelses- og uddannelsesrettede forløb til ledige borgere eller borgere på sygedagpenge. Vores indsats vil være en positiv faktor i forhold til at skabe varig forsørgelse for den enkelte borger og for de borgere, hvor uddannelse og arbejde ikke er vejen, vil vi være den faktor der kan skabe en bedre livskvalitet for disse borgere. Vi skaber resultater, vi gør det hurtigt og med succes.
Uanset om vi arbejder med virksomheder eller kommuner så følger vi sammen med vores samarbejdspartnere det enkelte menneske hele vejen, lige fra det første møde til det endelige mål er nået.

Private
Vi tilbyder Mindfulness Baseret Stress Reduktion MBSR kurser, workshops og retreats til private i hele landet.

“You can’t stop the waves, but you can learn to surf.”

-Jon Kabat-Zinn

Mission

Vores vision er at skabe en Stressfri hverdag til alle.

Vision

Gennem evidensbaserede værktøjer vil vi styrke den mentale sundhed og fremme Mindfulness og Corporate Mindfulness for den enkelte, i organisationer og i samfundet.

Værdier

Vores værdigrundlag bygger på et åbent og kærligt sind med en god, langsigtet og bæredygtig intention. Vi arbejder bevidst disciplineret og med fokuseret opmærksomhed.