Om Dan Aagaard

Dan har igennem sin erhvervskarriere haft forskellige roller både i Danmark og i udlandet, hvor han har været beskæftiget indenfor ledelse, økonomi, HRM og Rådgivning. Han har endvidere en karriere som professionel soldat med flere udsendelser i internationale missioner bag sig.

Flere år efter sin sidste udsendelse blev Dan diagnosticeret med PTSD, hvilket betød at han kom i kontakt med det danske behandlingssystem. Det tog ikke Dan lang tid, for at indse, at systemet ikke fungerede optimalt, med mindre man selv havde overskud til at finde de bedste behandlingsformer. Det var igennem disse oplevelser, at Dan valgte at foretage et karriere skifte.

Ud over sin tidligere uddannelser som sportsøkonom, flere erhvervsjuridiske eksamener og en administrationsuddannelse har Dan taget en uddannelse indenfor Kognitiv Adfærdsterapi samt en Master grad som CFM Qualified Mindfulness Baseret Stress Reduktions lærer fra University of Massachusetts Medical School i USA.

Dan fungere i det daglige virke hos huset aagaard, som MBSR lærer, Psykologisk rådgiver & Kognitiv Psykoterapeut.

Dan Aagaard er modtager af følgende dekorationer:
Forsvarets medalje for såret i tjenesten, Forsvarets medalje for International tjeneste, FNs Fredspris medalje (Nobels fredspris 1986), NATO Medaljen for International tjeneste, FNs medalje for International tjeneste samt Forsvarets medalje for indsatsen på Balkan.

Se Dan Aagaard`s linkedIn profil for yderligere informationer her.