MEDARBEJDERE

Dan Aagaard

Dan Aagaard

Faglig leder
Kort om Dan
Dan Aagaard har siden april 2018 været ansat i huset aagaard. Han har en bred uddannelsesmæssig baggrund og har lang erfaring indenfor ledelse, økonomi, HRM og rådgivning.
Dan Aagaard er bl.a. uddannet Sportsøkonom, har en administrations uddannelse og flere erhvervsjuridiske eksamener der sammen med uddannelserne som CFM Qualified MBSR teacher og Kognitiv terapeut giver ham det bedste grundlag for at stå i spidsen for huset aagaard.

Tlf: +45 41 45 03 00 E-mail: dan@huset-aagaard.dk

Uddannelser

2015 - 2018
Kognitiv Psykologicenter
Kognitiv Psykoterapeut
Mental Sundhed & Psykoterapi

2014 - 2017
University of Massachusetts Medical School
CFM Qualified Mindfulness Based Stress Reduction Teacher
Mental Sundhed & stress reduktion

2005 - 2008
Aalborg Universitet HA-JUR
Statsforfatningsret, Forvaltningsret, Erstatningsret, Aftaleret, Kontraktsret
Aftaleret og forsikringsret

1999 - 2001
Det Danske Erhvervsakademi
Sportsøkonom
Ledelse & projektstyring

1995 - 1997
Aalborg handelsskole & Flyvevåbnets specialskole
Offentlig administration

Helle Marker

Helle Marker

Faglig leder
Kort om Helle
Jeg bor på Langeland og nyder ofte en gåtur langs øens smukke kyst. Når jeg en gang om ugen tager turen til Hjørring for at være sammen med kollegaerne, oplever jeg trafikken i stilhed eller til lidt musik. Jeg lytter til P1, ”Soft” og til klassisk om aftenen på P2. Jeg kender ikke ret meget til klassisk musik, men har netop fundet ud af, at jeg er fan af Brahms 3. symfoni, virkelig et fantastisk stykke musik.

I huset aagaard underviser jeg i mindfulness, holder foredrag og leder vores retreats. Jeg arbejder med min selvudvikling ved at praktisere meditation og yoga på daglig basis. For at øge kvaliteten af min udvikling deltager jeg, så ofte jeg kan, i stilleretreats, hvor jeg har mulighed for at mærke stilhedens kraft og opleve fordybelsens potentialer.

Når jeg ikke arbejder i huset aagaard dyrker jeg motionsløb, da jeg var ung spillede jeg fodbold, men de mange uforudsete bevægelser gør i dag ikke noget godt for mig. Nu er det løb, vinterbadning og nye rejsemål jeg dyrker. Desuden bruger jeg lidt af min fritid i Odense Lokalforenings bestyrelse i Kræftens Bekæmpelse og i Mindfulnessforeningens bestyrelse.
Jeg er uddannet Cand.mag. i Europæisk Etnologi og har efteruddannet mig indenfor Mindfulness ved Århus Universitet som CFM Qualified MBSR instruktør og indenfor Yoga ved Vidya-AyurYoga Ashram i Indien som Hatha yogalærer.

Jeg kommer fra et arbejdsliv på Syddansk Universitet (SDU) som projektleder og strategisk rådgiver. Jeg har undervejs i et langt arbejdsliv fået kompetencer og erfaring indenfor formidling, undervisning, personaleledelse og procesledelse.

Tlf: +45 41 45 03 01 E-mail: hvm@huset-aagaard.dk

Uddannelser

2017
Århus Universitet: CFM Qualified Mindfulness Based Stress Reduction Teacher
Mental sundhed & Stress reduktion

2012
Vidya-AyurYoga Ashram i Indien: Hatha yogalærer.

2000
København Univerist Cand.mag. i Europæisk Etnologi.

1997
Bachelor fra Elte University Of Budapest i Minoriteters kulturelle tilhørsforhold.

Thomas Nissen

Thomas Nissen

Projektkonsulent
Kort om Thomas
Jeg er uddannet kriminolog med speciale i udsatte borgere. Min passion er at gøre en forskel for andre mennesker samt hjælpe dem i deres rejse. Jeg har været ansat i Huset Aagaard siden April 2018, og jeg er ansat som projektkonsulent samt mentor. Denne platform er velfungerende for mig, da jeg har mulighed for at bruge min akademiske baggrund til at påvirke andre personer på en positiv måde, og i forlængelse heraf også skabe en positiv personlig udvikling for mig selv.

Tlf: +45 41 45 00 62 E-mail: info@huset-aagaard.dk

Uddannelser

2012 - 2015
Bachelor i Historie, med fokus på kulturhistorie.

2015 - 2017
Kandidat i Kriminologi, med speciale i udsatte borgere med anden etnisk baggrund.

2018 - nu
Ansat som projektkonsulent v. Huset Aagaard.